Είσαι πάνω από 18?

Με την είσοδό σας σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου μας
Στόχος μας η δημιουργία εκλεκτών και καινοτόμων οίνων που να αναδεικνύουν το πραγματικό terroir των Αρχαίων Κλεωνών και ολόκληρης της Νεμέας.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Οινοποιία Σελλάς

Στόχος μας η δημιουργία εκλεκτών και καινοτόμων οίνων που να αναδεικνύουν το πραγματικό terroir των Αρχαίων Κλεωνών και ολόκληρης της Νεμέας.

Η ενασχόληση της οικογένειας Σελλά με το αμπέλι και το κρασί χρονολογείται από την δεκαετία του 50 όταν ο παππούς της οικογένειας καλλιεργούσε τα πρώτα  του Αγιωργίτικα αμπέλια. Τα ηνία ανέλαβε εν συνεχεία ο υιός του Αθανάσιος Σελλάς και κάπου το 2000 αποφάσισε πως ήταν η ώρα της δημιουργίας. Ίδρυσε λοιπόν το δικό του οινοποιείο που 19 χρόνια μετά αποτελεί ένα  υπερσύγχρονο οινοποιείο  όσον αφορά τα μέσα καθώς και τον τρόπο παραγωγής. Το οινοποιείο βρίσκεται στη μεγαλύτερη ζώνη παραγωγής Π.Ο.Π τη Νεμέα και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα των Αρχαίων Κλεωνών. Το  κύριο χαρακτηριστικό της οικογένειας Σελλά είναι η αγάπη της για το Αγιωργίτικο. Μια ποικιλία που από  το 1950  μέχρι και σήμερα μεγάλωσε τις τρεις γενιές της οικογένειας. Άλλες ποικιλίες τις οποίες καλλιεργούμε είναι ο Ροδίτης, το Μοσχοφίλερο, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο.

Η παραγωγή στηρίζεται στους ιδιόκτητους αμπελώνες 80 στρεμμάτων καθώς και σε 15 επιλεγμένους παραγωγούς από την περιοχή των Αρχαίων Κλεωνών και της Νεμέας , με γνώμονα πάντα τις χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και την άριστη ποιότητα των σταφυλιών. Κύριο μέλημα της οικογένειας είναι η δημιουργία ευγενών οίνων που θα αναδεικνύουν το χαρακτήρα της κάθε ποικιλίας και θα κάνουν τον κόσμο να αγαπήσει πραγματικά αυτό το πολυδύναμο προϊόν…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

1950

Η ενασχόληση της οικογένειας Σελλά με το αμπέλι και το κρασί χρονολογείται από την δεκαετία του 50 όταν ο παππούς της οικογένειας καλλιεργούσε τα πρώτα του Αγιωργίτικα αμπέλια.

Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Ϊ Α Σ Ε Λ Λ Α Σ ® S E L L A S W I N E R Y f ®
Sellas

Τα Προϊόντας

d
Ετικέτες

Moσχοφίλερο, Ονείρου Οδός Ερυθρό,Ονείρου Οδός Ροζέ,Ονείρου Οδός Λευκό,Ρίζες,Nεμέα,Ασύρτικο ( Eternal ) και Sauvignon Blanc

d
Τοποθεσία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΛΕΩΝΕΣ ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

d
Ποικιλίες

Αγιωργίτικο,η Μαλαγουζιά,το Ασύρτικο,ο Ροδίτης και τέλος το Σαββατιανό.

d
Έτος Ίδρυσης

H οινοποιία Σελλά υδρίθηκε το 2000 με στόχο την παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων οίνων.

Η Ιστορία μας

Στόχος μας η δημιουργία εκλεκτών και καινοτόμων οίνων που να αναδεικνύουν το πραγματικό terroir των Αρχαίων Κλεωνών και ολόκληρης της Νεμέας.

H οινοποιία Σελλά υδρίθηκε το 2000 με στόχο την παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων οίνων. Πλέον 20 χρόνια μετά τα ηνία της έχει αναλάβει η νέα γενιά δίνοντας νέα προοπτική και δυναμική στα προϊόντα της. Βασικός πυλώνας του οράματος μας είναι η ελεγχόμενη ποσότητα παραγωγής και αύξηση της ποιότητας. Αυτό στο οποίο πραγματικά αποσκοπούμε είναι ο καταλανωτής να απολαμβάνει οίνους για τους οποίοςσ θα μιλάει για καιρό. Οι ποικιλίες που καλλιεργούμε προς το παρόν Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο, Sauvignon Blanc και Chardonnay .

Υπεύθυνος παραγωγής & προώθησης: Σελλάς Βασίλης

Υπεύθυνος πληρωμών & διανομής: Σελλάς Γιώργος

Υπεύθυνος εμφιάλωσης: Σελλάς Χαράλαμπος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

6946152633

6945489817

6943812655

Χάρτης - Τοποθεσία

Φόρμα Επικοινωνίας

    Wine & Spirits Follow us on instagram

    Made with love by Sellas Winery

    X