Περιγραφή
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Υψόμετρο: 300 μ
Άρωμα: Μαύρα και Κόκκινα Φρούτα, Βανίλια, Κέδρος, Κανέλα
Συνδυάζεται με: Κρέας, Τυρί
Σερβίρεται στους: 16-18 oC
14% Vol
(Αλκ. 14% Vol., pH 3,6, Οξύτητα 5,6 gr/L, Ζάχαρα <2 gr/L)
Μύτη : Αρώματα δαμάσκηνου , μαύρα και κόκκινα μούρα , βιολέτας και νότες βανίλιας , ξηρών καρπών , γαρύφαλλου , καπνιστού μπείκον
Στόμα :Το στόμα ακολουθεί την μύτη , το σώμα είναι γεμάτο , μέτρια οξύτητα και ελαφρώς επιθετικές αλλά στρογγυλές τανίνες.
Σερβίρεται : Στους 16-18 βαθμούς
Συνοδεύει : Κρέατα και Τυριά
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Υψόμετρο: 300 μ
Άρωμα: Μαύρα και Κόκκινα Φρούτα, Βανίλια, Κέδρος, Κανέλα
Συνδυάζεται με: Κρέας, Τυρί
Σερβίρεται στους: 16-18 oC
14% Vol
(Αλκ. 14% Vol., pH 3,6, Οξύτητα 5,6 gr/L, Ζάχαρα <2 gr/L)
Βάρος | 2 κ. |
---|---|
Διαστάσεις | 32 × 18 × 32 cm |